Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Staročeský hovězí jazyk po královsku

fotka Staročeský hovězí jazyk po královsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Staročeský hovězí jazyk po královsku:

800 g hovězího jazyku  | 300 g křenu  | 4 žloutky  | 200 g kořenové zeleniny  | 30 g medu  | 40 g mandlí  | 70 g bílé housky  | 3 hřebíčky  | 5 kuliček pepře  | 5 kuliček nového koření  | 1 špetka zázvoru  | 3 dl smetany  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Staročeský hovězí jazyk po královsku:

Jazyk uvaříme s kořenovou zeleninou, medem, solí, kořením doměkka v menším množství vody (jen aby byl jazyk ponořen). Pak jej vyjmeme a ve vývaru rozvaříme housku, vše propasírujeme přes síto, přidáme smetanu smíchanou se žloutky a už jen prohřejeme a nevaříme.
Jazyk oloupeme, nakrájíme ho na plátky a přelijeme omáčkou. Nakonec jej posypeme strouhaným křenem a strouhanými mandlemi.


Fotky receptu Staročeský hovězí jazyk po královsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeský hovězí jazyk po královsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !