Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob

fotka Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob:

12 ks hovězích plátků po 50 g  |  sůl  |  mletý pepř  | 40 g oleje  | 200 g cibule  | 1/4 l vývaru  | 1/4 l červeného vína  | 4 - 5 rajčat  | 1 svazek zelené petrželky  | 4 stroužky česneku  | pár kapek octa  |  petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob:

Nejprve si připravíme jemně nakrájený česnek, cibuli a petrželku. Do misky nakrájíme rajčata. Hovězí maso dobře rozklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Na velké pánvi rozpálíme olej a plátky po obou stranách krátce opečeme. Přendáme do pekáče. Na pánev se šťávou postupně přidáme nakrájenou cibuli, polovinu vína a vývaru. Povaříme s trochou octa, rajčaty, česnekem a petrželkou. Touto směsí pak zalijeme plátky v pekáči. Dusíme na mírném ohni za stálého podlévání zbytkem vína a vývaru.


Fotky receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !