Vložil: | Mati17 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob:
12 ks hovězích plátků po 50 g
| sůl
| mletý pepř
| 40 g oleje
| 200 g cibule
| 1/4 l vývaru
| 1/4 l červeného vína
| 4 - 5 rajčat
| 1 svazek zelené petrželky
| 4 stroužky česneku
| pár kapek octa
| petrželka na ozdobu
Postup přípravy receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob:
Nejprve si připravíme jemně nakrájený česnek, cibuli a petrželku. Do misky nakrájíme rajčata. Hovězí maso dobře rozklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Na velké pánvi rozpálíme olej a plátky po obou stranách krátce opečeme. Přendáme do pekáče. Na pánev se šťávou postupně přidáme nakrájenou cibuli, polovinu vína a vývaru. Povaříme s trochou octa, rajčaty, česnekem a petrželkou. Touto směsí pak zalijeme plátky v pekáči. Dusíme na mírném ohni za stálého podlévání zbytkem vína a vývaru.
Fotky receptu Šťavnaté hovězí maso na tyrolský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!