Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Šunkové taštičky plněné žampiony

fotka Šunkové taštičky plněné žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Šunkové taštičky plněné žampiony:

1 ks cibule  | dle chuti: mletý kmín  | 200 g šunka  | dle chuti: mletý černý pepř  | 300 g žampiony  | dle potřeby: tuk na smažení  | dle chuti: sůl  | trojobal:  | 2 ks vejce  |  50 g strouhanka  | 30 g hladká mouka

Postup přípravy receptu Šunkové taštičky plněné žampiony:

Žampiony očistíme a nakrájíme na malé plátky. Cibuli oloupeme, jemně usekáme a na oleji osmahneme. Přidáme houby a společně dusíme doměkka. Osolíme, okmínujeme a opepříme.

Žampionovou směs klademe na plátky šunky, které přehneme, obalíme v klasickém trojobalu a na rozpáleném tuku smažíme dozlatova.

Šunkové taštičky plněné žampiony podáváme se zeleninovými saláty.



Fotky receptu Šunkové taštičky plněné žampiony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šunkové taštičky plněné žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !