Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí polévka

fotka Telecí polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Telecí polévka:

1 1/2 litru voda  | 2 kostky bujón  | 50 g máslo  | 1 ks cibule  | 2 lžíce hladká mouka  | 150 g telecí přední maso  | 1/2 lžičky pepř  | špetka muškátový oříšek  | 1 lžička vitany nebo podravky  |  petrželka

Postup přípravy receptu Telecí polévka:

V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli, vsypeme mouku a za stálého míchání usmažíme cibulovou jíšku. Zalijeme vodou, přidáme bujónové kostky, pepř a muškát a přivedeme za občasného promíchání k varu. Vaříme půl hodiny.

Mezitím telecí maso nakrájíme a semeleme na masovém strojku. Mleté maso rozmícháme s trochou studené vody a vlijeme do vařící se polévky. Vaříme ještě asi 20 minut. Hotovou telecí polévku dochutíme polévkovým kořením a jemně nakrájenou petrželkou, podle potřeby upravíme hustotu, necháme přejít varem a podáváme.


Fotky receptu Telecí polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !