Použité suroviny receptu Těstoviny s fenyklem a hříbky:
1 balení těstovin
| dle chuti: sůl a pepř
| 2 hlízy fenyklu
| dle chuti: čerstvé nebo mražené, popř. sušené hříbky
| dle potřeby: olivový olej
| dle chuti: parmezán
Postup přípravy receptu Těstoviny s fenyklem a hříbky:
Fenykl a houby očistíme. Fenykl nakrájíme na proužky, houby na kousky. Na oleji osmahneme fenykl, trochu podlijeme vodu a dusíme. Po chvíli přidáme hříbky, osolíme dle chuti a dále dusíme společně. Těstoviny uvaříme podle návodu, slijeme a 1 dl vody zachytíme. Když jsou houby a fenykl měkké, přidáme do kastrolu scezené těstoviny. Zalijeme odloženou vodou z těstovin. Škrob obsažený ve vodě z těstovin vytvoří spolu s podušeným fenyklem a hříbky skvělou omáčku. Ihned podáváme. Na talíři okořeníme mletým pepřem a posypeme hoblinkami parmezánu.
Fotky receptu Těstoviny s fenyklem a hříbky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!