Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.06. 2024
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánev šup-šup

fotka Pánev šup-šup
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pánev šup-šup:

2 šálky sójových klíčků  | 2 lžíce oleje  | 4 jarní cibulky  | 1/2 ovařeného květáku  | šálek sekaných ořechů  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Pánev šup-šup:

Na rozehřátém oleji prudce opečeme hrubě nakrájenou bílou část cibulky, přidáme na růžičky rozebraný květák a za stálého míchání osmahneme. Ke konci vsypeme klílčky a krátce podusíme. Nakonec přidáme sójovou omáčku, lisovaný česnek a ořechy. Posypeme nakrájenou zelenou částí cibulky a podáváme s rýží.

Podle chuti můžeme spolu s cibulí opéct zbytky masa, kousky ryby nebo kuřecího masa.


Fotky receptu Pánev šup-šup:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pánev šup-šup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !