Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tibetský králík

fotka Tibetský králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tibetský králík:

1 králík  | 100 g slanina  | 1 cibule  |  petrželka  | 4 zrnka pepře  | 1 bobkový list  |  muškátový květ  |  sůl  |  mouka  | několik cibuliček  |  citronová šťáva  | 100 g sekaných kaparů  | 1 žloutek

Postup přípravy receptu Tibetský králík:

Slaninu rozpustíme v pekáči, vložíme rozporcovaného králíka, na něj na kolečka pokrájenou cibuli, kytičku petrželky, několik zrnek pepře, bobkový list, květ a sůl. Zalijeme vývarem tak, aby maso bylo potopené, a vaříme 1/2 hod. Pak procedíme a maso se slaninou si dáme zvlášť. Omáčku zahustíme jíškou a přidáme několik cibuliček, dovaříme doměkka, zakapeme citr. šťávou, přidáme sekané kapary a rozmíchaný žloutek.


Fotky receptu Tibetský králík:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tibetský králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !