Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové maso na ovoci

fotka Vepřové maso na ovoci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové maso na ovoci:

600 g vepřového masa z plecka  |  sůl  | 3 lžíce rostlinného oleje  | 1 lžička cukru  | 3 lžíce vody  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 jablka  | 2 broskve  | 2 meruňky  | 10 třešní  | 100 ml jablečného moštu  | 1 lžíce mandlí

Postup přípravy receptu Vepřové maso na ovoci:

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a smažíme za stálého míchání v rozehřátém rostlinném oleji. Podlijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Cukr rozpustíme nasucho až do zkaramelizování, potom ho zalijeme vodou a citronovou šťávou. Přidáme očištěné a vypeckované ovoce, zalijeme jablečným moštem a promícháme. Ovocnou směs přimícháme k masu a dusíme. Nakonec posypeme oloupanými, nadrobno nasekanými mandlemi.


Fotky receptu Vepřové maso na ovoci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové maso na ovoci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !