Postup přípravy receptu Vepřové plátky s ovocem a omáčkou:
Nejdříve si připravíme omáčku: Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Ve větším kastrole na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, pak přidáme česnek, nahrubo nasekané mandle a všechno koření. Společně osmahneme, přisypeme na menší kousky nakrájená rajčata, osolíme, osladíme a při mírné teplotě za občasného míchání vaříme asi 20 minut. Pak omáčku rozmixujeme dohladka ponorným mixérem. Panenky očistíme a nakrájíme na plátky, které hřbetem ruky lehce naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a maso opékáme z každé strany 3 minuty. Ananas, banány a chilli papričky nakrájíme. Vše pak krátce orestujeme na másle. Medailonky přelijeme připravenou omáčkou a ozdobíme opečeným ovocem a lístky koriandru.