Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiónová jehla

fotka Žampiónová jehla
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Žampiónová jehla :

6 čerstvé menších žampiónů  | 150 g gothaje nebo jiného měkkého salámu  | 200 g tvrdého sýra  | 2 vejce  |  hladká mouka  |  mléko  |  sůl  |  mletý pepř  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Žampiónová jehla :

Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako kousky žampiónů. Vše střídavě napichujeme na špízovou jehlu potřenou olivovým olejem. Připravíme si těstíčko smícháním vajec, mouky, mléka, soli a mletého pepře a v tomto těstíčku špíz obalíme. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran dozlatova a podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Žampiónová jehla :

Žampiónová jehla
Žampiónová jehla
Žampiónová jehla
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Žampiónová jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !