Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené čekankové puky s ementálem

fotka Zapečené čekankové puky s ementálem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené čekankové puky s ementálem:

6 čekankových puků  | 150 g ementálu  | 50 g másla  | 2 lžíce hl. mouky  | 250 h mléka  | 1 žloutek  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečené čekankové puky s ementálem:

Čekanku uvaříme v celku v osolené vodě doměkka. Máslo rozpustíme na pánvičce, přidáme mouku, zalijeme mlékem a uvaříme hustší bešamel. Vmícháme do něj 3/4 nastrouhaného ementálu, opepříme, osolíme, přidáme žloutek a dohladka vymícháme.
Čekankové puky naskládáme do máslem vymazané zapékací misky a potřeme je bešamelem. Posypeme je zbylým sýrem, poklademe kousky másla a zapečeme dorůžova.


Fotky receptu Zapečené čekankové puky s ementálem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené čekankové puky s ementálem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !