Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu

fotka Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu:

2 kg mladé fazolové lusky  | dle chuti: sůl  | sladkokyselý nálev:  | 0,3 l octa  | 1 l vody  | 80 g cukru  | 1 špetka tymiánu

Postup přípravy receptu Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu:

Z fazolek odstraníme stopky a tuhá vlákna na spoji lusků. Pokrájíme je na kousky dlouhé asi 5 cm, vložíme do vařící osolené vody a povaříme asi 5 minut. Pak lusky vložíme do zavařovacích sklenic, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při 85 stupních C.



Fotky receptu Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu:

Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Fotky vložil: LI0NESS,Aksuna,evulaS33,vilka,sámo,kozaroza 
Hodnocení receptu Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !