Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zbojnické skopové maso:
800 g skopového masa
| 200 g tenkých plátků slaniny
| 3 stroužky česneku
| sůl, pepř
| 2 cibule
| alobal
Postup přípravy receptu Zbojnické skopové maso:
Maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na plátky. Potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme. Napichujeme na rožeň střídavě plátek masa, plátek slaniny, kolečko cibule. Zabalíme do alobalu a pomalu pečeme nad ohněm nebo žhavým dřevěným uhlím. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Zbojnické skopové maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!