Vložil: | Moniqa21 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Adžabsandal:
1 lilek
| 1 paprika sladká
| 2 cibule
| 3 stroužky česneku
| 1 mrkev
| 4 rajčata
| koriandr nebo adžiga
| sůl
| vinný ocet
Postup přípravy receptu Adžabsandal:
Na plátky nakrájíme lilek, posolíme a necháme dvě hodiny odstát, pak slijeme vodu. Na pánvi na rostlinném oleji osmahneme lilek. Na druhé pánvi podusíme do měkka ostatní zeleninu. Pak vše smícháme. Vše dáme do pekáče a na vrch dáme čtyři nakrájená rajčata a tak půl hodiny na mírném ohni pečeme. Dá se to jíst i studené, lepší je to druhý den.
Fotky receptu Adžabsandal:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!