Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 22 |
|
|
Použité suroviny receptu Adžandandali:
500 g lilků
| 3 brambory
| 3 cibule
| 500 g rajčat
| 1-2 papriky
| 1-2 stroužky česneku
| petrželová nať
| koriandr, bazalka, saturejka, máta
| kopr, sůl, olej
Postup přípravy receptu Adžandandali:
Rajčata spaříme a oloupeme. Všechnu zeleninu nakrájíme na kolečka. Lilky prosolíme, necháme odležet a vymačkáme. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme brambory, opečeme, přidáme lilky, česnek, bylinky, papriku a rajčata. Osolíme, promícháme, nepatrně podlijeme a dusíme dohusta. Jíme s chlebem studené i teplé.
Fotky receptu Adžandandali:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!