50 g anglické slaniny
| 2 lžíce oleje
| 2 velké cibule
| 2 stroužky česneku
| sůl, pepř
| 250 g slovenského salámu
| 400 ml světlého piva
| 750 g brambor
| 200 g sterilované kukuřice
| 4 rajčata
| petrželka
| 1 lžíce červené papriky
Postup přípravy receptu Albertův pivní guláš:
Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji s nadrobno pokrájenou cibulí a česnekem. Přidáme na kostky nakrájený salám a společně opečeme. Zasypeme paprikou, promícháme, podlijeme pivem a chvíli dusíme. Přidáme na kostky pokrájené brambory a plátky rajčat, okořeníme a dusíme do měkka. Na konec přidáme scezenou kukuřici, a nasekanou petrželku krátce prohřejeme. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Albertův pivní guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!