Postup přípravy receptu Andělská očička:
V míse nejprve pomocí hnětače zpracujeme mouku, prášek do pečiva, cukr, pomerančovou kůru, vejce, kousek tuku a sůl. Potom hmotu rychle hněteme dál, až budeme mít hladké těsto. Přikryjeme folií a dáme na 1 hodinu uložit do chladna. Z těsta vytvarujeme váleček a nožek rozkrájíme na úzké kolečky a z nich potom tvarujeme kuličky, které klademe na plech vyložený pečicím papírem. Do kuličky uděláme obráceným koncem vařečky malé důlky, které naplníme marmeládou. Pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut na 200 °C. Pak očka dáme vychladnout. Po vystydnutí je lepší znova dát marmeládu, protože se mohlo stát, že během pečení vybublala a očka by snadno vysychala(tvrdla). Čokoládu rozlámeme na kouksy a rozpustíme v horké vodní lázni. Spodní část každého očka do ní ponoříme a necháme ztuhnout. Je snadné také očka otočit marmeládou na vál a lžíci nalívat čokoládu. Těsto je zhruba na 20-25 kousků.