Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Andělská očka

fotka Andělská očka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Andělská očka:

100g hladké mouky  | 40g cukru moučka  | 1 balíček vanilkového cukru  |  kůra z 1/2 pomeranče  | 2 žloutky  | 60g másla  | 3 lžíce malinové marmelády  | 1/2 balíčku tmavé polevy  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Andělská očka:

Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a sůl. Nakonec přidáme žloutky a na vločky nakrájené máslo. Vše zpracujeme na hladké těto, které necháme v chladnu hodinu odpočinout. Z těsta vytvarujeme asi 30-40 kuliček velikosti vlašského ořechu a poklademe jimi plech vyložený pečícím papírem. Do každé kuličky vytlačíme důlek, který naplníme marmeládou. Pečeme v dobře vyhřáté troubě (elektrický sporák 200 °C/plyn stupeň 3) asi 15 minut. Tmavou polevu rozpusíme a spodní část vychladlého pečiva do ní postupně namáčíme.


Fotky receptu Andělská očka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Andělská očka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !