Postup přípravy receptu Arašídové vykrajovačky:
Arašídy si umeleme na masovém strojku. Z másla, mouky, cukru, arašídů a špetky soli si vypracujeme hladké těsto. Zabalíme je do fólie (stačí i mikrotenový sáček) a necháme asi 4 hodiny v chladnu odpočinout. Na pomoučeném vále vyválíme těsto. Pro vykrajování volíme takový tvar, ke kterému máme stejnou menší vykrajovačku a můžeme jí vykrojit střed (např. srdíčko, hvězdičku apod.) Velkou formičkou vykrájíme z celého plátu tvary a u poloviny z nich vykrojíme ještě střed malou formičkou stejného tvaru. Přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Vidličkou v hrnečku rozšleháme žloutky se smetanou a mašlovačkou vykrojené tvary na plechu potřeme. Pečeme v horké troubě asi 10 minut - výsledkem jsou krásně zlaté sušenky. Po upečení je sejmeme z plechu a necháme vychladnout Na spojování sušenek vybereme hladký rybízový džem - pokud je příliš hustý, tak do něj přidáme malinko vody, zahřejeme, zamícháme a rozředíme. Spojujeme vždy jeden plný a jeden vykrojený tvar k sobě. Slepené arašídové vykrajovačky pocukrujeme.