Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Asturské vepřové řízky

fotka Asturské vepřové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Asturské vepřové řízky:

4 vepřové řízky  | 300 g mletého vepřového masa  | 2 vejce  | 200 g čerstvých žampionů  | 200 g pórku  | 4 lžíce smetany  | 5 lžic olivového oleje  | 1 lžíce polévkového koření  | 1 lžíce solamylu  |  muškátový květ,

Postup přípravy receptu Asturské vepřové řízky:

Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Mleté vepřové maso ochutíme muškátovým květem a nastrouhaným muškátovým oříškem, osolíme, promícháme a touto směsí připravené řízky potřeme. Zabalíme a ovážeme nití. Pak je naskládáme do ohnivzdorné misky, v níž jsme rozehřáli část oleje. Podlijeme vodou a pečeme pod pokličkou doměkka.Na oleji podusíme kolečka pórku, přidáme plátky očištěných žampionů, osolíme, opepříme a podusíme. Zalijeme solamylem rozmíchaným ve trošce vody a přidáme smetanu. Nakonec přilijeme šťávu vypečenou z řízků, promíchame, přidáme trošku cayenského pepře a podle chuti dosolíme. Hotovou omáčku přelijeme přes řízky.


Fotky receptu Asturské vepřové řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Asturské vepřové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !