1 kondenz. mléko
| 4 sklenky vody
| 0,5 l whisky
| 2 sklenky oves.vloček
| 2 sklenky medu
| 1 kelímek smetana ke šleháni
Postup přípravy receptu Athol Bross:
Ovesné vločky dáme do misky a přelijeme vodou. Necháme nejlépe v lednici do druhého dne vylouhovat.
Následující den vločky přes jemné sítko důkladně vymačkáme, přičemž tekutinu pečlivě odchytáváme. Pak ji promícháme s whisky, medem a silně ji zahřejeme. Pozor, nesmí se ale vařit!.
Když voňavý základ na Athol Bross zchladne, vmícháme kondenzované mléko a nakonec i smetanu.
Rozlijeme do lahví a uchováváme v lednici.
Fotky receptu Athol Bross:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!