Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.07. 2025
Dnes má svátek Bořek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččin gjuvec na pátek

fotka Babiččin gjuvec na pátek
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Babiččin gjuvec na pátek:

1/2 kg brambor  | 1 lilek  | 1 cuketa  | 4 rajčata  |  konzerva fazolek  | 3 cibule  | 2 papriky  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Babiččin gjuvec na pátek:

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtky, lilek a cuketu na kousky zhruba 2x2 cm, rajčátka na osminky, cibule na půlměsíčky, papriku na proužky. Dáme na plech brambory s cibulkou, olejem a solí zapéct tak zhruba na 15 minut při 200 °C, pak přidáme lilek a cuketu, za dalších 15 minut přidáme rajčata s paprikou, nebo můžeme použít malou skleničku leča. Po 15 min. přidáme fazolky, promícháme, zapečeme a za 15 minut můžeme servírovat.
Tohle jídlo jsme měli vždy v pátek, babička půst pečlivě dodržovala :-))


Fotky receptu Babiččin gjuvec na pátek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččin gjuvec na pátek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !