1/4 hrnku oleje
| 2 stoužky česneku
| 1 lžičku nasekané petrželky
| 150 g tykve
| 1 hrnek vody s kostkou masoxu
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| trochu parmezánu na posypání
| špetka soli
| trochu pepře
Postup přípravy receptu Babiččina římská tykev:
Nakrájíme si na plátky česnek, dáme ho osmahnout na oleji a přidáme petrželku. Tykev nakrájíme na malé kousky. K osmaženému česneku a petrželce přidáme tykev, osolíme a opepříme. Ve vodě s masoxem rozmícháme protlak a nalijeme na tykev. Dusíme tak dlouho, dokud není šťáva hustá. Posypeme sýrem a podáváme s rýží.
Fotky receptu Babiččina římská tykev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!