Použité suroviny receptu Bagetky s drůbežími játry:
2 naťové cibulky
| 1 stroužek česneku
| 225 g kuřecích jater
| 5 lžic olivového oleje
| 12 malých plátků bagety
| sůl
| pepř
| 50 g sýra gorgonzoly
| listy salátu
| petrželka
Postup přípravy receptu Bagetky s drůbežími játry:
Naťové cibulky nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme. Kuřecí játra omyjeme a rozkrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme 4 lžíce oleje, plátky bagety v něm po obou stranách orestujeme a vyjmeme. Do výpeku přilijeme zbylý olej, rozpálíme jej a opečeme játra. Nakonec přidáme česnek s cibulkou a společně asi 1 minutu podusíme. Směs okořeníme podle chuti solí a pepřem a rozdělíme ji na plátky bagety. Sýr nakrájíme na kostičky a obložené bagetky jím posypeme. Dáme je na plech a zapékáme v troubě dokud se sýr neroztaví. Obložíme listy salátu a ozdobíme petrželkou.
Fotky receptu Bagetky s drůbežími játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!