Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Teplé chlebíčky proložené telecím masem

fotka Teplé chlebíčky proložené telecím masem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Teplé chlebíčky proložené telecím masem:

12 ks oválných krajíčku bílého chleba bez kůrky  | 6 ks tenkých telecích řízků  | 2 ks vajec  | 50 g sardelového másla  | 40 g másla  | 1/4 l mléka  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: strouhanka na obalení  | dle potřeby: olej na vysmažení

Postup přípravy receptu Teplé chlebíčky proložené telecím masem:

Telecí řízky naklepeme, osolíme a v rozpáleném másle je na každé straně asi 2,5 minuty prudce opečeme. Připravené krajíčky chleba potřeme na jedné straně sardelovým máslem a vždy mezi dva potřené krajíčky vložíme jeden orestovaný telecí řízek. Přečnívají-li řízky přes okraj krajíčků, odkrojíme je a pak chlebíčky na chvilku zatížíme. Potom je namočíme na okamžik do mléka, pak do rozšlehaných osolených vajec a nakonec je obalíme ve strouhance. Takto upravené chlebíčky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Horké ihned podáváme.



Fotky receptu Teplé chlebíčky proložené telecím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Teplé chlebíčky proložené telecím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !