Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baklažány plněné rýží s rozinkami

fotka Baklažány plněné rýží s rozinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Baklažány plněné rýží s rozinkami :

2 velké baklažány  | 6 lžic oleje  | 1 malá cibule  | 120 g rýže  | 200 ml vody s kouskem kostky slepičího bujonu  | 30 g rozinek  | 60 g strouhaného sýra  | 1 velké rajče  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Baklažány plněné rýží s rozinkami :

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na dvou lžících rozehřátého oleje, vmícháme přebranou, propláchnutou rýži, osmažíme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Opláchnuté baklažány rozkrojíme podélně na půlky, vnitřky vykrojíme a větší díl drobně usekáme, rajče spaříme vařící vodou, oloupeme a pokrájíme. Do dušené rýže vmícháme přebrané, propláchnuté a spařené rozinky, sýr, rajče, sůl, pepř a usekané vnitřky baklažánů a naplníme do baklažánů. Vložíme je do vymaštěného pekáčku, přelijeme zbytkem oleje a upečeme do změknutí. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Baklažány plněné rýží s rozinkami :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baklažány plněné rýží s rozinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !