Postup přípravy receptu Barevné brambory s fazolkami:
1. Brambory oloupeme a vaříme asi 10 min. v osolené vodě. I fazolky vaříme v osolené vodě 10 minut. Obojí scedíme. Artyčoky vyjmeme z konzervy, necháme okapat a nakrájíme na čtvrtky. Místo artyčoků, pokud je neseženeme, lze použít také černý fenykl.
2. Papriky omyjeme, rozpůlíme, očistíme a nakrájíme na kostičky.
3. V pánvi rozehřejeme Ramu Culinesse. Přidáme a opečeme nejdříve uvařené brambory, pak papriky.
4. Česnek oloupeme a prolisujeme na brambory s paprikou. Saturejku opereme, osušíme a posekáme. Fazolky, artyčoky a saturejku vložíme do pánve. Osolíme, opepříme a trochu posypeme mletou pálivou paprikou.
5. Přilijeme zeleninový vývar a podusíme na středním ohni přibližně 10 minut přikryté poklycí.