Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.03. 2025
Dnes má svátek Růt a Matylda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové noky s česnekovou omáčkou

Bramborové noky s česnekovou omáčkou
2. 12. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové noky s česnekovou omáčkou: Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Vychladlé nastrouháme a smícháme s vejcem, moukou, solí a škrobovou moučkou. Mícháme co nejkratší dobu. Z těsta vytvarujeme noky a vaříme v osolené vodě. V pá ... …více»

Plněné, opečené brambory

Plněné, opečené brambory
2. 12. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné, opečené brambory: V předehřáté troubě na 200°C pečeme asi 1 hodinu očištěné a olejem natřené brambory.Brambory necháme trochu vychladnout, rozřízneme na půl a vydlabeme vnitřek lžičkou, tak aby nám zůstala stejnoměrná ... …více»

Celer smažený v pivním těstíčku

Celer smažený v pivním těstíčku
2. 12. 2007 Zeleninová jídla ++-_______
Příprava receptu Celer smažený v pivním těstíčku: Z mouky, olivového oleje a piva připravíme těstíčko, do kterého vmícháme tuhý sníh z bílku. Omytý a na kostky nakrájený celer naložíme do olivového oleje rozmíchaného s citrónovou šťávou, solí a pepř ... …více»

Marocká sázená vejce

Marocká sázená vejce
2. 12. 2007 Vaječná jídla +++++_____
Příprava receptu Marocká sázená vejce: Na másle s olivovým olejem orestujeme dozlatova nakrájenou cibulku. Očištěné papriky a feferonku nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli. Okořeníme solí a čerstvým drceným pepřem a chvíli podusíme. D ... …více»

Zapékané kedlubny

Zapékané kedlubny
2. 12. 2007 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Zapékané kedlubny : Oloupané kedlubny povaříme v malém množství osolené vody a nakrájíme na plátky. Do máslem vymazané zapékací misky urovnáme polovinu plátků kedluben, posypeme nadrobno nakrájeným uzeným masem, sýrem, s ... …více»
 

Brambory v alobalu s mrkví

Brambory v alobalu s mrkví
2. 12. 2007 Bramborová jídla +++++-____
Alobal potřeme z vnitřní strany olejem. Bramboru oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm široké. To samé uděláme s jednou mrkví a cibulí. Alobal uzavřeme a dáme na plech. Zopakujeme to 4x a pečeme ve ... …více»

Fazole zapečené s bílým jogurtem

Fazole zapečené s bílým jogurtem
2. 12. 2007 Luštěninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Fazole zapečené s bílým jogurtem: Fazole uvaříme do měkka. Na rozpuštěný tuk dáme lžičku mleté papriky a uvařené fazole. Krátce podusíme. Jogurt ochutíme rozetřeným česnekem se solí. Zalijeme jím fazole, zamícháme a krátce v troubě za ... …více»

Slané a sladké tvarožníky

Slané a sladké tvarožníky
2. 12. 2007 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Slané a sladké tvarožníky: Do vařených nastrouhaných brambor přidáme tvaroh, vejce, polohrubou mouku a vypracujeme těsto. Rozdělíme jej na dvě části a do jedné přidáme sůl a kmín. Ze slané části vyválíme plát 3-5 mm silný a vyk ... …více»

Naložený balkánský sýr

Naložený balkánský sýr
2. 12. 2007 Sýrová jídla ++++______
Příprava receptu Naložený balkánský sýr: Sýr nakrájíme na kostky vložíme do uzavíratelné nádoby. Přidáme koření a česnek. Zalijeme olivovým olejem, aby byl sýr potopený. Necháme odležet asi 5 dní. Nádobu průběžně otáčíme. Takto upravený ... …více»

Podzimní zeleninové ragú

Podzimní zeleninové ragú
2. 12. 2007 Zeleninová jídla ++-_______
Příprava receptu Podzimní zeleninové ragú: Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme, rajčata spaříme a oloupeme. Cibuli osmahneme na sucho, přidáme olej, zpěníme a přidáme postupně nakrájenou zeleninu podle její tvrdosti (bez rajčat a cukety). ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !