Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.03. 2025
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sója na slanině

Sója na slanině
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Sója na slanině: Sóju přebereme, propláchneme, namočíme a uvaříme doměkka. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme, dozlatova na ni osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme uvařenou a scezenou sóju, osolíme, o ... …více»

Kapusta zapečená v palačinkovém těstě

Kapusta zapečená v palačinkovém těstě
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Kapusta zapečená v palačinkovém těstě: Vařenou kapustu usekáme, přidáme osmaženou cibulku, sůl a vařené nastrouhané brambory. Vložíme do dobře vymaštěné zapékací misky, zalijeme palačinkovým těstem, povrch pokapeme máslem a upečeme dočerve ... …více»

Květákové karbanátky s ovesnými vločkami

Květákové karbanátky s ovesnými vločkami
5. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Květákové karbanátky s ovesnými vločkami: Do horké vody vložíme květák, povaříme asi 10 minut a změklý rozmačkáme a smícháme s ovesnými vločkami, které jsme na několik minut namočili do vývaru z květáku. Přidáme nasekanou cibuli, prolisovaný ... …více»

Špagety lehce pálivé

Špagety lehce pálivé
5. 11. 2007 Těstovinová jídla ++++++____
Příprava receptu Špagety lehce pálivé : Špagety uvaříme dle návodu na obalu. Nivu sï nastrouháme na okurkovém struhadle. Česnek oloupeme a velmi jemně nasekáme. Cibulky očistíme a nakrájíme na kolečka. Chilli papričky jemně nasekám ... …více»

Květákové kynuté lívance

Květákové kynuté lívance
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Květákové kynuté lívance: Z trochy vlažného mléka a droždí uděláme kvásek. Slaninu sklovitě rozškvaříme, přilijeme do mléka, přidáme žloutky, sůl, mouku, kvásek, rozmačkaný květák a nakonec lehce zamícháme sníh ušlehaný z bílk ... …více»
 

Zapečené lupínky

Zapečené lupínky
5. 11. 2007 Bezmasá jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečené lupínky : Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Také rajčata z konzervy nasekáme na menší kousky. Na pánvi nebo v kastrolu rozpálíme trochu oleje a cibuli a česnek na něm necháme zpěnit. Přidáme nasekaná ... …více»

Krokety z květáku a brambor

Krokety z květáku a brambor
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Krokety z květáku a brambor: Květák uvaříme v osolené vodě dopoloměkka, rozmačkáme, přidáme najemno ustrouhané brambory, vymačkanou housku, žloutky, sůl, pepř a podle potřeb strouhanku. Na prkénku posypaném hladkou moukou tvoříme ... …více»

Boubínské bramboráčky

Boubínské bramboráčky
5. 11. 2007 Bramborová jídla ++++______
Příprava receptu Boubínské bramboráčky: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, necháme chvíli odstát a přebytečnou vodu slijeme. Brambory přelijeme horkým ml ... …více»

Švýcarská omeleta

Švýcarská omeleta
5. 11. 2007 Vaječná jídla +++++-____
Příprava receptu Švýcarská omeleta : Tvrdý sýr nastrouháme, přidáme rozpuštěné máslo, nakrájený pórek, nasekanou petrželovou nať, sůl, vegetu, strouhanku, smetanu a rozšlehaná vejce. Vše promícháme, nalijeme na rozehřátou pánev s troc .. ... …více»

Hrášek a brambory

Hrášek a brambory
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Hrášek a brambory : Na pevné pánvi mírně roztopte olej, přidejte zrníčka římského kmínu, zázvor, chilli, brambory, podle chuti sůl a za občasného míchání povařte asi 10-15 minut dokud nezměknou. Přidejte rajčata a povař ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !