Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bryndzové pirohy

Bryndzové pirohy
10. 02. 2009 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Bryndzové pirohy: Brambory oloupeme, postrouháme na jemném struhadle a 2 lžíce odebereme. Přidáme vejce, sůl, pepř a tolik mouky, aby vzniklo vláčné těsto, které se nelepí na ruce. Těsto vyválíme na 3 mm, formičkou ... ... …více»

Květák v těstíčku z uzeného sýra

Květák v těstíčku z uzeného sýra
10. 02. 2009 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Květák v těstíčku z uzeného sýra: Květák uvaříme v slané vodě do poloměkka. Po vychlazení ho rozebereme na růžičky. Připravíme si těstíčko. Vejce, pivo a hladkou mouku rozšleháme a vmícháme nastrouhaný sýr. Růžičky poprášíme hladkou ... …více»

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku
10. 02. 2009 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelené fazolky na tymiánu a česneku: Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, ani nemusí být extra rozmrzlé. Na vyšší pánvi rozpálíme kousek másla s k ... …více»

Jednoduchý zapečený Hermelín

Jednoduchý zapečený Hermelín
10. 02. 2009 Sýrová jídla ++++++++++
Příprava receptu Jednoduchý zapečený Hermelín: Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách hermelínu. Přidáme pár kuliček pepře - množství dle chuti - dop ... …více»

Rychlé pikantní knedlíky

Rychlé pikantní knedlíky
10. 02. 2009 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Rychlé pikantní knedlíky: Rohlíky nakrájíme na kostičky. Středně velké syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Obě ingredience dáme do misky a přidáme k nim vejce, prolisovaný česnek, majoránku, sůl a pepř. Těsto na knedlíky ... …více»
 

Zapečená brokolice s brambory

Zapečená brokolice s brambory
10. 02. 2009 Bramborová jídla +++_______
Příprava receptu Zapečená brokolice s brambory: Brokolici rozebereme na růžičky a povaříme 5 minut ve vroucí osolené vodě. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Dno pekáče vyskládáme kolečky brambor, osolíme, opepříme. Na to vysypeme brokolici ... …více»

Koprové halušky

Koprové halušky
10. 02. 2009 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Koprové halušky: Syrové brambory oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme. Přidáme mouku, vejce a sůl a umícháme hustší těsto. Do těsta přimícháme jemně posekaný kopr. Běžným způsobem uvaříme jako halušky. Těsto po . ... …více»

Marinovaný zelený chřest

Marinovaný zelený chřest
10. 02. 2009 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Marinovaný zelený chřest: Chřest omyjeme a svrchní část odřízneme. Uvedeme do varu asi 2 litry slané vody a necháme v ní vršky chřestu asi 12 minut povařit. Rajče rozčtvrtíme a oddělíme dužinu s jadérky. Zbylou část nakrájíme ... …více»

Zapékané brambory se špenátem

Zapékané brambory se špenátem
10. 02. 2009 Bramborová jídla ++++-_____
Příprava receptu Zapékané brambory se špenátem: Brambory uvaříme v osolené vodě, vychladlé oloupeme, a nakrájíme na plátky. Špenát umyjeme, nakrájíme, a dusíme asi 5 min. Žampióny nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Zapékací mísu vymažeme tu ... …více»

Dušená zelenina Ratatouille

Dušená zelenina Ratatouille
9. 02. 2009 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Dušená zelenina Ratatouille: 1) Paprikové lusky podélně rozpůlíme a odzrníme, nakrájíme na proužky. 2) Cibuli a česnek nakrájíme jemně na kostičky. 3) Rajčata stáhneme, rozčtvrtíme a odzrníme. Nakrájíme příčně na plátky. 4) Li ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !