Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebíčky z černého kořene a la humr

Chlebíčky z černého kořene a la humr
26. 11. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Chlebíčky z černého kořene a la humr: Syrový kořen ošrábejte a nastrouhejte, pokapejte citronovou šťávou, promíchejte s majonézou a namažte na plátky bílé veky. Ozdobte čtvrtinou kolečka citrónu. Chutí i vzhledem jsou k nerozeznání od hum ... …více»

Černý kořen s vejci a strouhankou

Černý kořen s vejci a strouhankou
26. 11. 2008 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Černý kořen s vejci a strouhankou: Kořeny nakrájejte na kolečka a deset minut vařte ve slané vodě. Potom je duste na másle. Když jsou měkké, zahustěte je lžící strouhanky a přidejte vajíčka. Podle potřeby osolte a posypejte jemně nakrá ... …více»

Plněné pečené brambory s rajčaty

Plněné pečené brambory s rajčaty
26. 11. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Plněné pečené brambory s rajčaty: Brambory omyjeme kartáčkem, z každé brambory odřízneme asi třetinu a ze zbylých dvou třetin opatrně ostrou lžičkou nebo kulatým vypichovačem vydlabeme větší část vnitřku. Ten nakrájíme na kostičky a v ... …více»

Falešné tatarské bifteky

Falešné tatarské bifteky
25. 11. 2008 Bramborová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Falešné tatarské bifteky : Brambory uvaříme a po vychladnutí nastrouháme. Ostatní suroviny přidáme a dáme na přes noc do lednice vychladit. Podáváme s topinkou ... ... …více»

Placičky z rýže a cuket se zeleninovou směsí

Placičky z rýže a cuket se zeleninovou směsí
25. 11. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Placičky z rýže a cuket se zeleninovou směsí: Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme, dáme je do mísy, přidáme nastrouhanou cuketu, vařenou rýži, vejce, mouku, strouhanku a koření, osolíme a ze směsi vypracujeme těsto podobné jako na bramboráky ... …více»
 

Brambory s pórkem a šlehačkou

Brambory s pórkem a šlehačkou
25. 11. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s pórkem a šlehačkou: Syrové brambory očistíme a nakrájíme na kolečka. Pórek očistíme a také nakrájíme na kolečka. Kolečka brambor pokládáme na máslem vymazaný plech. Na ně naklademe na kolečka nakrájený pórek. Brambory ... …více»

Květákové kari karbanátky

Květákové kari karbanátky
25. 11. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Květákové kari karbanátky: Květák rozebereme na růžičky, uvaříme ve slané vodě a scedíme. Pak je necháme vychladnout. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubším struhadle. Vychladlý květák rozsekáme nadrobno. Vejce rozklepneme a o ... …více»

Babicův tajný recept - houbové škvarky se salátem

Babicův tajný recept - houbové škvarky se salátem
25. 11. 2008 Houbová jídla +++-______
Příprava receptu Babicův tajný recept - houbové škvarky se salátem: Houby necháme restovat na pánvi. Dále si připravíme zálivku na salát. Smícháme balsamicový ocet, nakrájenou cibulku, koktejlová rajčátka a sůl. Celou směs lehce rozmixujeme a vmícháme do ní trochu oli ... …více»

Babicovy dobroty - smaženice

Babicovy dobroty - smaženice
25. 11. 2008 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Babicovy dobroty - smaženice: Na pánvi rozehřejeme olej a necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájené houby, které orestujeme. Vajíčka rozkvedláme a přidáme na pánev. Promícháme a necháme krátce ... …více»

Babicovy dobroty - lišky s noky

Babicovy dobroty - lišky s noky
25. 11. 2008 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Babicovy dobroty - lišky s noky: Připravíme si dvě pánve. Na jedné osmažíme anglickou slaninu a najemno nakrájenou cibuli a zelenou petrželku. Na druhé pánvi na oleji opečeme lišky, které lehce osolíme. Noky: Brambory necháme uv ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !