Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květákové kari karbanátky

fotka Květákové kari karbanátky
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Květákové kari karbanátky:

1 mrkev  | 1 květák  | 2 vejce  |  petrželka  |  sůl  |  kari koření  | trocha strouhanky  | 2 vejce  |  olej

Postup přípravy receptu Květákové kari karbanátky:

Květák rozebereme na růžičky, uvaříme ve slané vodě a scedíme. Pak je necháme vychladnout. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubším struhadle. Vychladlý květák rozsekáme nadrobno. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.

Z bílků ušleháme sníh. K zelenině přidáme žloutky, kari koření, sekanou zelenou petrželku. Hmotu osolíme, zahustíme strouhankou a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků. Ze směsi tvoříme karbanátky, které můžeme ještě obalit ve strouhance.

Květákové kari karbanátky smažíme nejlépe na řepkovém, palmovém nebo olivovém oleji.

Hotové květákové kari karbanátky podáváme s bramborovou kaší a rajčatovým salátem.


Fotky receptu Květákové kari karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květákové kari karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !