Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená houbová omeleta

Zapečená houbová omeleta
6. 10. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Zapečená houbová omeleta: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a necháme na sádle orestovat. Houby (hřiby, kozáky, růžovky) očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme se slaninou pokrájenou na kostičky k cibuli. Všechno osolíme, z ... …více»

Brambory se sýrovou náplní

Brambory se sýrovou náplní
6. 10. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Brambory se sýrovou náplní: Brambory umyjeme, každou zvlášť zabalíme do alobalu a vložíme do trouby, zvolna pečeme asi 45 minut. Nivu rozmačkáme vidličkou a utřeme ji s tvarohem, osolíme, opepříme a vmícháme petrželovou nať. Up ... …více»

Zapékaný květák s nivou

Zapékaný květák s nivou
6. 10. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zapékaný květák s nivou: Květák omyjeme, zbavíme tvrdého košťálu a rozdělíme na malé růžičky. Do vřící vody rozdrobíme zeleninový bujón a vhodíme květák. Vaříme téměř doměkka a scedíme. Mezitím očistíme a nakrájíme papriku ... …více»

Pikantní pyré z mrkve

Pikantní pyré z mrkve
6. 10. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Pikantní pyré z mrkve: Opláchnuté a očištěné mrkve nastrouháme nahrubo a podusíme v hrnci na rozehřátém olivovém oleji. Po několika minutách přilijeme asi 400 ml vody, mírně osolíme a opepříme a odkryté asi půl hodiny povař ... …více»

Pohanková omeleta se zelenými fazolkami

Pohanková omeleta se zelenými fazolkami
6. 10. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pohanková omeleta se zelenými fazolkami: Pohankovou mouku nasypeme do mísy, mírně osolíme, opepříme a zalijeme teplým mlékem. Promícháme a necháme asi půl hodiny při pokojové teplotě nabobtnat. Fazolové lusky omyjeme, očistíme a překrojíme n ... …více»
 

Cibulové kroužky v křupavém těstíčku

Cibulové kroužky v křupavém těstíčku
5. 10. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Cibulové kroužky v křupavém těstíčku: Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, která rozebereme na kroužky. Osolíme a lehce zaprášíme hrubou moukou. Připravíme těstíčko. Vejce rozšleháme v misce a smícháme se solí, moukou, solamylem a je ... …více»

Dušený tuřín s medem

Dušený tuřín s medem
5. 10. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Dušený tuřín s medem: Oloupaný tuřín nakrájíme na nudličky, dáme na tuk, podlijeme vodou, maličko osolíme a dusíme takřka doměkka. Ochutíme medem a už jen krátce podusíme. ... ... …více»

Kloboučky hlívy

Kloboučky hlívy
5. 10. 2008 Houbová jídla +++++++-__
Příprava receptu Kloboučky hlívy: Umyté a oloupané kloboučky hlívy nasolíme a mírně opepříme. Výhodné je kloboučky ze spodní strany potřít rozetřeným česnekem se solí. Kloboučky obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. ... …více»

Celerové placky s ořechy

Celerové placky s ořechy
5. 10. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Celerové placky s ořechy: Celer pokrájíme na plátky, pokapeme citrónovou štávou a posypeme kořeninami, odložíme na chladné místo. Z uvedených přísad připravíme těstíčko a zlehka ho vyšleháme. Plátky celeru namáčíme do těstíčka ... …více»

Zapečené těstoviny se sójovým masem

Zapečené těstoviny se sójovým masem
5. 10. 2008 Těstovinová jídla ++++++++++
Příprava receptu Zapečené těstoviny se sójovým masem: Sójové maso promícháme s vodou, přidáme tvaroh, vejce, rajčatový protlak a necháme 20 minut odpočinout. Mezitím v nádobě rozehřejeme máslo a podusíme na kostičky nakrájenou zeleninu. Zaprášíme moukou, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !