Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lipská zadělávaná zelenina

Lipská zadělávaná zelenina
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Lipská zadělávaná zelenina: Hrášek vyloupeme, karotku očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Chřest oloupeme a dřevnaté konce odřízneme. Ze smržů odřežeme konce tření a houby důkladně omyjeme pod tekoucí vodou. Větší ho ... …více»

Kedlubny se smetanovou bylinkovou omáčkou

Kedlubny se smetanovou bylinkovou omáčkou
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Kedlubny se smetanovou bylinkovou omáčkou: Kedlubny omyjeme, jemné vnitřní lístky odřízneme a dáme stranou. Kedlubny oloupeme, všechny dřevnaté části odřízneme, rozčtvrtíme a nakrájíme na silnější nudličky. 2 litry vody s citrónovou šťávou při ... …více»

Zapékaný fenykl

Zapékaný fenykl
20. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný fenykl: Z fenyklových cibulek odstraníme stopky a konce kořínků. Nať omyjeme, osušíme, nakrájíme nadrobno a přikryté položíme stranou. Očištěné cibulky omyjeme a překrojíme. Rozpustíme máslo a za stálého mích ... …více»

Květák v bylinkové omáčce

Květák v bylinkové omáčce
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Květák v bylinkové omáčce: Z květáku odřízneme košťál a odstraníme listy. Květák na 30 minut ponoříme hlávkou dolů do studené vody, osolíme, aby vyplaval případný hmyz. Přivedeme k varu 1 litr vody s citrónovou ... ... …více»

Fazolky s rajčaty a smetanou

Fazolky s rajčaty a smetanou
20. 09. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Fazolky s rajčaty a smetanou : Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na tuku, přidáme fazolky pokrájené na kousky, podlijeme malým množstvím vody, osolíme a dusíme pod pokličkou. Když jsou fazolky napůl dušené, přidáme pokr ... …více»
 

Vejce pečená se sýrem

Vejce pečená se sýrem
20. 09. 2008 Vaječná jídla ++++++-___
Příprava receptu Vejce pečená se sýrem: Čtyři malé zapékací misky vymastíme máslem, vyložíme tenkými plátky sýra, na ně vyklepneme vejce tak, aby žloutky zůstaly celé, pokapeme je smetanou rozšlehanou se solí a pepřem. Posypeme strouhaným s ... …více»

Vejce s rýží

Vejce s rýží
20. 09. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Vejce s rýží: Přebranou, propláchnutou a spařenou rýží vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka, potom ji scedíme, necháme okapat a rozdělíme do 4 ohnivzdorných misek vymazaných máslem. Ve středu rýže vyhlo ... …více»

Vařená zelenina se strouhankou a vejci

Vařená zelenina se strouhankou a vejci
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Vařená zelenina se strouhankou a vejci : Očištěnou čerstvou nebo zmrazenou zeleninu vložíme do vařící osolené vody, rychle přivedeme k varu a dále vaříme mírným varem do změknutí. Vařenou zeleninu vyjmeme, na cedníku dáme dobře okapat, přelo ... …více»

Patisonová směs

Patisonová směs
20. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Patisonová směs: Opláchnuté patisony oloupeme, rozkrojíme na půlky, lžící vyškrábneme semena, dužninu pokrájíme na drobné kostičky, osolíme, vložíme na cedník a necháme okapat. Na másle podusíme cibuli pokrájenou na t ... …více»

Makaróny na alpský způsob

Makaróny na alpský způsob
20. 09. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Makaróny na alpský způsob: Uvaříme makaróny dle návodu. Nastrouháme sýr. Cibuli nakrájíme na kolečka a na másle usmažíme dozlatova. Smetanu s mlékem svaříme, přidáme 150 g sýra. Necháme ho rozpustit musíme míchat!!!!! a sundáme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !