Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pórek pečený s vejci

Pórek pečený s vejci
21. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Pórek pečený s vejci: Očištěné pórky uvaříme ve slané vodě, scedíme, pokrájíme na drobné kousky, které osmažíme na másle. Osolíme, opepříme, promícháme s rozkvedlanými vejci. Když vejce zhoustnou, posypeme pokrm drobně roz ... …více»

Lišky v opečeném chlebu

Lišky v opečeném chlebu
21. 09. 2008 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Lišky v opečeném chlebu: Bílý chleba nakrájíme na 8 asi 3 cm silných plátků a plátky asi na 4 cm kostky. Každou kostku z jedné strany lehce vydlabeme. Na pánvi zahřejeme 3 lžíce másla. Chlebové kostky z každé strany opečeme d ... …více»

Hřiby ve smetanové omáčce

Hřiby ve smetanové omáčce
21. 09. 2008 Houbová jídla ++++++++__
Příprava receptu Hřiby ve smetanové omáčce: Hřiby důkladně očistíme, odstraníme všechny poškozené a červivé části. Jsou-li kloboučky slizké, oškrabemeje ostrým nožem. Rourky na spodní straně kloboučku odkrojíme. Lehce oškrabeme i třeně a nožíke ... …více»

Pečená kukuřice se slaninou

Pečená kukuřice se slaninou
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Pečená kukuřice se slaninou: Z kukuřičných klasů odstraníme vnější zelené listy a hrubá vlákna, konce klasů zkrátíme podle potřeby. Osolenou vodu přivedeme k varu. Kukuřičné klasy v ní pod pokličkou povaříme podle velikosti 15-20 ... …více»

Plněné cukety v těstíčku

Plněné cukety v těstíčku
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Plněné cukety v těstíčku: Z mouky, piva, vejce, cukru, česnekové soli a oleje připravíme těstíčko a necháme 15 minut v klidu. Cukety omyjeme, osušíme a neoloupané nakrájíme na 1/2 cm silná kolečka. Posypeme je solí a pepřem a ... …více»
 

Papriky plněné ovčím sýrem

Papriky plněné ovčím sýrem
21. 09. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Papriky plněné ovčím sýrem: Papriky opatrně opečeme na části tuku na pánvi, aby se nepřipálily a nepopraskaly. Sýr rozmačkáme, vmícháme do něj vejce a jemně sekanou petržel. Sýrem naplníme papriky, obalíme je lehce v mouce a vlo ... …více»

Lilky na lyonský způsob

Lilky na lyonský způsob
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Lilky na lyonský způsob: Lilky omyjeme, podélně překrojíme, osolíme a necháme 15 minut odležet. V ohnivzdorné formě rozehřejeme 2 lžíce oleje. Sůl z lilků oškrabeme, půlky lilků do 2/3 vydlabeme. Potom je ze všech stran opeče ... …více»

Fazole na burgundský způsob

Fazole na burgundský způsob
21. 09. 2008 Luštěninová jídla +_________
Příprava receptu Fazole na burgundský způsob: Fazole namočíme na 12 hodin do studené vody. Potom 1 1/2 hodiny vaříme v té samé vodě a necháme odkapat. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a rovněž nakrájíme na kostičky. Očištěnou mrkev ... …více»

Zapékaný pór

Zapékaný pór
21. 09. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný pór: Z póru použijeme pouze světle zelené části, aso 600 g (zelené odřezky si schováme na polévku). Žluté kousky u kořene zkrátíme, větší přepůlíme. Pór důkladně omyjeme a 20 minut povaříme ve 2 litrech .. ... …více»

Lečo se žampióny a bramborem

Lečo se žampióny a bramborem
21. 09. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Lečo se žampióny a bramborem: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, na nudličky rozkrájené papriky, na kolečka nakrájená rajčata a na plátky krájené žampiony. udusíme doměkka. Potom zahustíme světlou jíškou, p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !