![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 08. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové rolky s cuketou: Ovčí sýr nakrájíme na 1 cm velké kostky. Cuketu omyjeme, osušíme, konce odřízneme. Plod podélně nakrájíme na velice tenké plátky. Každý plátek slaniny posypeme slunečnicovými semínky, položíme na něj ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninové placičky s omáčkou: Brambory, mrkev omyjeme, oloupeme, jemně nastrouháme. (já předem brambory a mrkev mírně předvařím). Sójové klíčky přebereme, opláchneme, důkladně osušíme a nasekáme.
Cibuli sloupneme a najemno nakráj ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinkový velikonoční sýr: V hrnci dáme vařit mléko. Mezitím si v míse rozbijeme vejce. Když začne mléko trochu vařit, lehce vmícháme vejce. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme sladkou papriku a bylinky.
Na mírném ohni sm ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tradiční valašské podlesníky: Připravíme si brambory, která umyjeme, oškrábeme a dáme vařit. Pak je nastrouháme nahrubo, přidáme do nich vejce, sůl, 1/4 l kyšky a trošku hladké mouky. Z hmoty zpracujeme řidší těsto. Připravíme si ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavé zeleninové pohoštění s jogurtovým sýrem: V míse dobře smíchat jogurt, česnek, pažitku, pepř a sůl.
Vodou namočit dvojitou kuchyňskou gázu (mušelín) o velikosti asi 40 cm x 40 cm. Vyždímat.
Do středu gázy vložit bylinkový jogurt. Zhrnout ro ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Rýžová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžový piškot: Žloutky utřeme s cukrem, citronovou kůrou a šťávou, přidáme rýžovou mouku a zlehka promícháme se sněhem z bílků. Těsto upravíme do misky vymazané máslem a pomalu upečeme. ... ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelené fazolky v mikrovlnce: V mikrovlnné nádobě vlňte fazole se dvěma lžícemi vody 3 minuty. Vodu slijte a fazolky dejte stranou.
V téže nádobě smíchejte ostatní ingredience a vlňte 2 minuty. Přidejte fazolky, zamíchejte aby by ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s hráškem a sýrem: 1. NAŠLEHEJTE VEJCE
Zapněte gril. V míse našlehejte vejce, přidejte hrášek, osolte a opepřete.
2. PŘIPRAVTE OMELETU
V pánvi rozpusťte máslo a rozlijte ho po dně i okrajích. Jakmile začne tuk bubl ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalená cibule: Nakrájíme cibuli na plátky. Obalíme v trojobalu a dáme smažit na oleji.
Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory. ... ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toast se žampionem a špenátem: 1. OSMAŽTE ŽAMPIONY
Rozpalte gril či troubu na 200 °C. Na dvou třetinách másla osmažte hlavičky žampionů, aby trochu zezlátly, změkly a pustily šťávu.
2. PŘIPRAVTE TOUSTY
Krajíčky chleb ... …více»
|