Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tradiční valašské podlesníky

fotka Tradiční valašské podlesníky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Tradiční valašské podlesníky:

75 dkg vařených brambor  |  sůl  |  zelné nebo kapustové listy  |  cukr na posypání  | 1 vejce  | 1/4 l kyšky  |  zakysaná smetana na polití

Postup přípravy receptu Tradiční valašské podlesníky:

Připravíme si brambory, která umyjeme, oškrábeme a dáme vařit. Pak je nastrouháme nahrubo, přidáme do nich vejce, sůl, 1/4 l kyšky a trošku hladké mouky. Z hmoty zpracujeme řidší těsto. Připravíme si plech, který vyložíme zelnými nebo kapustovými listy. Na připravené listy nalijeme těsto. Vrstva by měla být asi 2 cm silná. Předehřejeme si troubu, ve které poté pečeme podlesníky dozlatova zhruba 25 minut. Po krátkém vychladnutí krájíme na menší čtverečky. Jednotlivé kousky zlehka pocukrujeme a podáváme zalité zakysanou smetanou. Jednotlivé porce můžeme ozdobit snítkou máty. Jídlo bude chutnat svěže.


Fotky receptu Tradiční valašské podlesníky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tradiční valašské podlesníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !