Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vegetariánské kapustové závitky

Vegetariánské kapustové závitky
11. 06. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Vegetariánské kapustové závitky: Brambory oloupáme, nakrájíme na středně velké kostky a uvaříme v polovině zeleninového vývaru. Oloupanou cibuli jemně nasekáme, očištěné mrkve najemno nastrouháme. Nasekáme bylinky. Uvařené brambory r ... …více»

Zapékaný špenát

Zapékaný špenát
11. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Zapékaný špenát: Olejem vymažeme zapékací misku a vyložíme ji i po stranách rohlíky, nakrájenými na jednohubky. Vrstvíme dle chuti vždy rohlíky, špenát, rohlíky, špenát, nahoře by se mělo končit vrstvou rohlíků. Zapék ... …více»

Zastřená vejce s kysanou smetanou

Zastřená vejce s kysanou smetanou
11. 06. 2008 Vaječná jídla ++++++____
Příprava receptu Zastřená vejce s kysanou smetanou: V hrnci přivedeme k varu vodu s octem v poměru 8:1, osolíme ji a rozklepneme do ní o okraj hrnce postupně všechna vejce; lehce rozevřeme skořápku a vejce necháme sklouznout do vody a obracečkou se opa ... …více»

Bramboráčky s žitnými vločkami

Bramboráčky s žitnými vločkami
11. 06. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Bramboráčky s žitnými vločkami: Žitné vločky zalijeme dostatečným množstvím osolené vody a uvaříme doměkka. Přebytečnou vodu slijeme, vločky dáme do mísy a necháme je trochu vychladnout. Přidáme najemno nastrouhané brambory, vajíčko ... …více»

Zelené fazolky s nivou

Zelené fazolky s nivou
11. 06. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zelené fazolky s nivou: Na oleji zlehka orestujte na plátky nakrájený česnek. Přidejte fazolky a opět chvíli restujte. Pak přidejte na kostičky nakrájenou Nivu. Až se rozpustí a obalí fazolky je vše hotovo. Podávejte ... ... …více»
 

Americké bramborové placičky

Americké bramborové placičky
11. 06. 2008 Bramborová jídla +++++++___
Příprava receptu Americké bramborové placičky: Do hrnce dáme oloupané a na plátky nakrájené brambory. Nalejeme vodu, přidáme špetku soli a necháme asi 20 minut vařit. Když jsou brambory uvařené, slejeme vodu a brambory rozdrtíme v misce. Přidáme m ... …více»

Letní zeleninovo-houbová směs

Letní zeleninovo-houbová směs
11. 06. 2008 Houbová jídla +_________
Příprava receptu Letní zeleninovo-houbová směs: Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme najemno. Rozehřejeme hrnec. Přidáme olej a cibuli orestujeme. Přidáme pokrájené houby a postu ... …více»

Brambory s brynzovými kopečky

Brambory s brynzovými kopečky
10. 06. 2008 Bramborová jídla +++-______
Příprava receptu Brambory s brynzovými kopečky: Nejdříve si ve slupce uvaříme brambory, které ještě předtím očistíme kartáčkem. Nevaříme je úplně doměkka, protože je ještě budeme zapékat. Z vařených brambor slijeme vodu, necháme vychladnout a olo . ... …více»

Falešní utopenci

Falešní utopenci
10. 06. 2008 Vaječná jídla ++++++++++
Příprava receptu Falešní utopenci: Vodu s octem a kořením povaříme a necháme vychladnout. Vejce naskládáme do sklenice a proložíme je plátky rajčat, paprik, feferonkami a cibulí. Zalijeme marinádou a necháme 3-4 dny odležet v chladničc ... …více»

Sekaná z kukuřice

Sekaná z kukuřice
10. 06. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Sekaná z kukuřice: Na jednu porci sekané budeme potřebovat 1 konzervu kukuřice - 300g (425 ml). Kukuřici necháme okapat na sítku. Žloutky utřeme se solí, pepřem, paprikou a práškem do pečiva, přidáme nadrobno naseka ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !