Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený černý kořen s mrkví

Zapečený černý kořen s mrkví
1. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečený černý kořen s mrkví: Oloupaný černý kořen a mrkev vaříme v mírně osolené a okyselené vodě asi 10 minut téměř doměkka, zelenina by však měla zůstat křupavá. Okapaný a vychladlý černý kořen a mrkev nakrájíme asi na 5 cm vel ... …více»

Vařené čekankové puky s máslem

Vařené čekankové puky s máslem
1. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Vařené čekankové puky s máslem: Čekankové puky vložíme do mírně osolené a okyselené vroucí vody a vaříme asi 30 minut. Potom je scedíme, necháme okapat a na talíři přelijeme rozehřátým máslem. Podáváme samostatné nebo jako přílohu k ... …více»

Artyčoky s holandskou omáčkou

Artyčoky s holandskou omáčkou
1. 03. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Artyčoky s holandskou omáčkou: Z artyčoků odstraníme stonky a vnější tvrdé listy. Zakapeme je citronovou šťávou, aby nezhnědly. Vaříme je v dostatečném množství osolené a okyselené vody asi 30 minut. Potom je scedíme a necháme okap ... …více»

Kapustové karbenátky

Kapustové karbenátky
1. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Kapustové karbenátky: Kapustu rozkrojíme na čtvrtky a v mírně osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Scedíme ji, necháme okapat a nadrobno nakrájíme. Přidáme k ní v mléce namočené a vymačkané housky, rozšlehaná vejce, proliso ... …více»

Zapečený hrnek

Zapečený hrnek
1. 03. 2008 Těstovinová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zapečený hrnek: Do vroucí a mírně osolené vody se lžičkou oleje vsypeme těstoviny. Uvaříme je podle druhu těstovin, scedíme a přikryjeme poklicí. Na pánvi si osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme zelenino ... ... …více»
 

Celerové řízky obalované v kukuřičných lupíncích

Celerové řízky obalované v kukuřičných lupíncích
1. 03. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Celerové řízky obalované v kukuřičných lupíncích: Celer oloupeme a nakrájíme na plátky. Ihned je zakapeme citronem, aby nezhnědly. Pak je krátce povaříme v osolené vodě a vychladlé potřeme prolisovaným česnekem utřeným se solí. Kukuřičné lupínky rozt ... …více»

Rizoto sicilský klan

Rizoto sicilský klan
1. 03. 2008 Rýžová jídla +_________
Příprava receptu Rizoto sicilský klan: Do rozpáleného oleje nasypeme mletou papriku a syrovou rýži, krátce osmahneme, zalijeme osoleným drůbežím vývarem a uvaříme doměkka. Do hotové rýže vmícháme papriky pokrájené na kostičky, jemně poseka ... …více»

Rizoto s pórkem a arašídy

Rizoto s pórkem a arašídy
1. 03. 2008 Rýžová jídla ++++-_____
Příprava receptu Rizoto s pórkem a arašídy: Propláchnutou rýži uvaříme doměkka. Mezitím očištěný pórek nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zesklovatět. Vmícháme arašídy, koření a osmahneme. Tuto směs lehce vmícháme do uvařené rýže. Naběračk ... …více»

Rychlá pánev

Rychlá pánev
1. 03. 2008 Bramborová jídla ++________
Příprava receptu Rychlá pánev: Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme vařit v osolené a okmínované vodě, až jsou napůl měkké. Mezitím očistíme zeleninu, oloupeme a nakrájíme na drobnější kousky. Vajíčka rozšleháme s veg ... …více»

Nudle s pikantním tofu

Nudle s pikantním tofu
1. 03. 2008 Těstovinová jídla +++++-____
Příprava receptu Nudle s pikantním tofu: Do ohnivzdorné misky vložit nudle a zalít je vařící vodou. Nechat stát, až změknou, slít a opláchnout pod tekoucí vodou. Rozehřát olej na pánvi, nebo ve Wok, osmažit cibuli, česnek, fazolky a papriku, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !