Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Motýlci s houbami

Motýlci s houbami
16. 02. 2008 Houbová jídla ++++++____
Příprava receptu Motýlci s houbami: Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Oloupeme a nadrobno nekrájíme cibuli, omyjeme, osušíme a otrháme lístečky petrželky a najemno je nasekáme. Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu na obal ... …více»

Šťouchané brambory se špenátem

Šťouchané brambory se špenátem
16. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Šťouchané brambory se špenátem: Brambory oloupejte a ve slané vodě uvařte doměkka. Špenát opláchněte, otřepejte a nakrájejte na silnější proužky. Na másle osmahněte cibuli, vsypte špenát, mírně osolte a za stálého míchání 3 minuty s ... …více»

Cuketa po italsku

Cuketa po italsku
16. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Cuketa po italsku : Troubu rozehřejte na 190°C. Zapékací mísu lehce vymažte olejem. Cukety nakrájené na kolečka vložte do kastrůlku a zalijte vodou tak, aby byly ponořené a uvařte doměkka. Vedle na pánvi rozehřejte olej ... …více»

Polentová kolečka

Polentová kolečka
16. 02. 2008 Houbová jídla +++++++___
Příprava receptu Polentová kolečka : Tofu nakrájejte na kostičky, osolte, ochuťte sójovou omáčkou a kořením a přidejte lžíci oleje. Nechte 5 minut uležet a pak na pánvi opečte. Ke konci přimíchejte žampióny, aby natáhly chuť. Polentu nak ... …více»

Bramborák se smetanou

Bramborák se smetanou
16. 02. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Bramborák se smetanou: Brambory oloupáme a nastrouháme, necháme chvíli odstát vodu, kterou pak slijeme. Přidáme cibuli, smetanu, hl. mouku, prášek do pečiva, sůl a pepř podle chuti. Kdo má rád, může přidat i stroužek prolis ... …více»
 

Dušená hlíva

Dušená hlíva
16. 02. 2008 Houbová jídla +-________
Příprava receptu Dušená hlíva: Houby a cibulku nakrájejte a restujte na oleji asi 5 minut (je lepší přidat kousek másla). Přidejte smetanu, víno, osolte, opepřete a přidejte prolisovaný česnek. Povařte až hlíva změkne, pak zjemněte ... …více»

Těstoviny caserecce s cibulovou omáčkou

Těstoviny caserecce s cibulovou omáčkou
16. 02. 2008 Těstovinová jídla ++++++++++
Příprava receptu Těstoviny caserecce s cibulovou omáčkou: Cibule a jarní cibulku oloupejte a nadrobno nakrájejte. Na pánvi rozehřejte dvě lžíce olivového oleje a zpěňte na něm cibule. Přidejte hrst najemno pokrájených bylinek (tymián, rozmarýn), osolte a ope ... …více»

Hlívové karbanátky

Hlívové karbanátky
16. 02. 2008 Houbová jídla +++++++___
Příprava receptu Hlívové karbanátky: Hlívu nakrájíme i s nožkami a podusíme na oleji, dochutíme solí a pepřem. Vychladlou směs umeleme, přidáme vymačkané rohlíky, prolisovaný česnek a majoránku, poté promícháme a podle potřeby přidáme na ... …více»

Rajčatové rizoto

Rajčatové rizoto
16. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Rajčatové rizoto: Na rozehřátém oleji opražíme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, pak přidáme 4 lžíce raj. protlaku, rajčata nakrájená na kousky a rýži (tu jsme předtím propláchli horkou vodou). Všechno opražíme, osol ... …více»

Nastavovaná kaše s krupkami

Nastavovaná kaše s krupkami
16. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Nastavovaná kaše s krupkami: Přebrané a vyprané krupky vaříme v osolené vodě, během vaření mícháme, aby se nepřichytly u dna. Měkké krupky scedíme a necháme je dobře okapat. Brambory uvaříme, scedíme a ještě teplé prolisujeme a n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !