![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Italský květák : Květák očistíme, rozdělíme na růžičky a v osolené vodě uvaříme doměkka.
Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno, osmažíme na rozpáleném oleji s máslem, přidáme plátky oloupaných rajčat a směs ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny al pesto : Uvaříme těstoviny dle návodu a přimícháme do nich studené nebo ohřáté pesto, několik lžic olivového oleje a strouhaný sýr. Pesto si připravíme takto: vezmeme bazalku, ořechy, sýr, sůl, česnek dle chut ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brokolicové smaženky : Brokolici rozebereme na růžičky a povaříme cca 2-3 minuty v páře. Vychlazenou pokrájíme nadrobno, přidáme vejce, kukuřičnou krupici, kterou necháme předtím ve vodě nabobtnat, strouhanku, koření a toli ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Červené rizoto po piemontsku : V hrnci osmažíme na másle cibulku na kostičky, přidáme rýži, opražíme ji a zalijeme vínem, které necháme za táhlého energetického míchání odpařit. Přilijeme sběračku vývaru, ve které jsme rozpustili r ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinkové žampiony se sýrem: Žampiony důkladně očistíme, nožičky nasekáme nadrobno a krátce podusíme na pánvi na másle. Hlavičky si dáme stranou. Potom přidáme do pánve bylinky dle vlastní chuti, utřený česnek se solí a okořeníme ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený ananasovo-sýrový špíz: Kompot scedíme, necháme okapat a nakrájíme na čtvrtky. Sýr nakrájíme na hranolky a střídavě ho napichujeme na jehlu či špejle - vždy sýr, ananas, sýr...poté zlehka posypeme mletou paprikou.
V misce s ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný zelný list se zeleninovou náplní: Zelné listy zbavíme „tuhého žebra“ a poté je v osolené vodě krátce povaříme. V kastrole na másle zlehka osmahneme zeleninovou mraženou směs, osolíme, opepříme, zalijeme vejcem a necháme zahoustnout. V ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové patenty s hruškovými povidly: Náležitě oloupené zchladlé brambory najemno nastrouháme na vál. V bramborách uděláme důlek, vložíme vejce, polohrubou mouku, solamyl a sůl. Vše zpracujeme v hladké vláčné těsto. Z připraveného brambo ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice zapečená v sýrovém těštíčku: Brokolici povaříme do poloměka, rozebereme na růžičky a poklademe do vymazané a vysypané mísy. Z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem a kaši povaříme. ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cibulové řízečky: Na řízečky si vybíráme kvalitní a nenarušené cible. Oloupeme je a nakrájíme na kolečka cca 1 cm silná a osolíme je. Obalíme normálním postupem. Ale musíme pracovat opatrně, aby se nám kolečka ... ... …více»
|