Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.03. 2025
Dnes má svátek Miroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celerová veka

Celerová veka
15. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Celerová veka: Plátky veky namažeme máslem a namazanou stranu "omočíme" ve strouhaném sýru smíchaném s celerem. Plátky vložíme na vymaštěný plech, nebo na pečící papír a zapečeme asi 5-8 minut při 180 °C ... …více»

Brambory čtyř barev

Brambory čtyř barev
15. 02. 2008 Bramborová jídla +++++++___
Příprava receptu Brambory čtyř barev: Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé oloupeme, prolisujeme a přidáme sůl podle chuti a sklenici mléka. Vyšleháme na kaši. Rozdělíme na 4 díly. Do 1 dílu přidáme žloutky, do 2 dílu špenát ... ... …více»

Brokolice s tvarůžky

Brokolice s tvarůžky
15. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++++++_
Příprava receptu Brokolice s tvarůžky: Brokolici rozebereme na růžičky, oloupeme košťál a nakrájíme na hrubší kousky. Vložíme do hrnce s vařící osolenou vodou a necháme krátce povařit (brokolice musí křupat). Vodu z brokolice nevyléváme! N ... …více»

Zelné palačinky

Zelné palačinky
15. 02. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Zelné palačinky: Zelí najemno nastrouháme, přidáme špetku soli a na oleji krátce podusíme. Necháme vychladnout. Z mléka, mouky, vajec, soli a prášku do pečiva připravíme palačinkové těsto, vmícháme vychladlé zelí a tě ... …více»

Francouzské ratatouille

Francouzské ratatouille
15. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Francouzské ratatouille: Francouzská verze leča neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety. Loupaná rajčata dodají šťávě tu správnou chuť – a tím, že je pomalu podusíte, zajistíte pokrmu ideální hustot ... …více»
 

Vajíčka po italsku

Vajíčka po italsku
15. 02. 2008 Vaječná jídla ++++++-___
Příprava receptu Vajíčka po italsku: Vejce prošlehejte s mlékem či smetanou a špetkou soli. Rozehřejte pánev s nepřilnavým dnem. Asi po minutě přidejte máslo. Nechte rozpustit, ale ne zhnědnout, zbarvilo by vejce. Vlijte na ně rozšlehaná ... …více»

Opečenky

Opečenky
15. 02. 2008 Těstovinová jídla +++++++___
Příprava receptu Opečenky: Z mléka, mouky, žloutků, soli, pepře a utřeného česneku uděláme řidší těsto. Vmícháme těstoviny a sníh z 4 bílků. Vypracujeme těsto (placičky) a smažíme na oleji, pořeme hořčicí - kečupem a posypeme s ... …více»

Sýrový koláč s cibulí a tvarohem

Sýrový koláč s cibulí a tvarohem
15. 02. 2008 Sýrová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Sýrový koláč s cibulí a tvarohem: Z proseté mouky se solí a nakrájeného másla připravíme drobenku, do které postupně přilijeme vodu a zpracujeme hladké těsto, které necháme zabalené ve fólii odpočinout hodinu v chladu. Žlutou cibuli u ... …více»

Cizrna s rajčaty

Cizrna s rajčaty
14. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Cizrna s rajčaty : Cizrnu propláchneme, zalijeme studenou vodou a přes noc necháme nabobtnat. Druhý den uvaříme doměkka. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Na troše oleje zpěníme pokrájenou ci ... …více»

Knedlíky s vejci

Knedlíky s vejci
14. 02. 2008 Vaječná jídla +++++++___
Příprava receptu Knedlíky s vejci: Houskové knedlíky nakrájíme na menší kostky, vložíme na pá­nev s rozehřátým tukem a za stálého míchání mímě opečeme, až začínají chytat zlatavou bar­vu. Na takto připravené knedlíky nalijeme rozkve ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !