Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové placičky se škvarky

Bramborové placičky se škvarky
27. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Bramborové placičky se škvarky: Brambory ve slupce uvaříme doměkka, teplé je oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Osolíme, přidáme vejce, mouku a jemně nasekané škvarky. Vypracujeme v tužší těsto. Z těsta vyválíme plát a vykr ... …více»

Zapečené brambory s uzeným tofu a kysaným zelím

Zapečené brambory s uzeným tofu a kysaným zelím
27. 02. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené brambory s uzeným tofu a kysaným zelím: Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a uvaříme do skoro měkka. Zelí překrájíme a propláchneme pod studenou vodou. Tofu, rajče a pórek pokrájíme. Bujón rozmícháme se smetanou. Do zapékací mísy vytřen ... …více»

Bramborové noky s omáčkou z nivy

Bramborové noky s omáčkou z nivy
27. 02. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborové noky s omáčkou z nivy: Na pánev s olejem dáme osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mouku a zalijeme mlékem. Za stálého míchání necháme zhoustnout a chvíli povaříme. Přidáme tavený sýr a nakrájenou Nivu, které nechá ... …více»

Bio zapečené brambory se sojovou smetanou

Bio zapečené brambory se sojovou smetanou
27. 02. 2008 Bramborová jídla +++++_____
Příprava receptu Bio zapečené brambory se sojovou smetanou: Suroviny používáme BIO. Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky. Cibuli posekejte najemno, česnek prolisujte. Zapékací mísu vytřete tukem, poskládejte do ní přes sebe plátky brambor, přičemž kaž ... …více»

Zapečené brambory se smetanou a paprikou

Zapečené brambory se smetanou a paprikou
27. 02. 2008 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Zapečené brambory se smetanou a paprikou: Oloupané brambory uvaříme do poloměkka v osolené vodě, scedíme je, nakrájíme na plátky, rozložíme do pekáčku vymaštěného máslem, zalijeme smetanou, opepříme, osolíme a opaprikujeme. Upečeme doměkka . ... …více»
 

Velikonoční koláč z Podolince

Velikonoční koláč z Podolince
26. 02. 2008 Bramborová jídla +++-______
Příprava receptu Velikonoční koláč z Podolince: 1. Z mouky, špetky soli a jednoho vajíčka vypracujeme tuhé těsto, kterým vyložíme máslem vymazanou koláčkovou formu. 2. Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, pórek nakrájíme a podusíme na másle. ... …více»

Bramborové šišky z prášku se zelím

Bramborové šišky z prášku se zelím
26. 02. 2008 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Bramborové šišky z prášku se zelím: Do kysaného zelí přidáme jednu nadrobno pokrájenou cibuli, kmín, podlijeme malým množstvím vody a podusíme doměkka. Mezitím připravíme podle návodu na obalu těsto a necháme je asi 5 minut odpočinout. ... …více»

Zapečené bramborové placičky

Zapečené bramborové placičky
26. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečené bramborové placičky: Dobře vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vejce a podle potřeby mouku. Osolíme, opepříme a zaprášíme čerstvě strouhaným muškátovým oříškem. Ručně uhněteme těsto. Z n ... …více»

Bramborák se zelím a ovesnými vločkami

Bramborák se zelím a ovesnými vločkami
26. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Bramborák se zelím a ovesnými vločkami: Zelí scedíme a pokrájíme na drobnější kousky. Brambory nastrouháme najemno. Smícháme je se zelím, celými vejci, moukou a ovesnými vločkami. Osolíme, okořeníme majoránkou a rozmačkaným česnekem. Na roz ... …více»

Smažené bramborové lupínky

Smažené bramborové lupínky
26. 02. 2008 Bramborová jídla ++++++++__
Příprava receptu Smažené bramborové lupínky: 1. Oloupané brambory opláchneme a nakrouháme na okurkovém kruhadle na stejnoměrně silné plátky – lupínky, o tloušťce asi 2 mm. 2. Pak je 30 minut ve studené vodě vymáčíme a odkapané po částech v čist ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !