![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 12. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ciabatta s olivami a česnekem: Ingredience (kromě oliv) vložíme do pekárny v daném pořadí. Olivový lák můžeme vynechat a zvýšit množství vody na 350 ml. Zapneme program Zákadní (Normal, Basic) pekárny Eta (Vega, AFK, Clatronic), ků ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzský slaninový chléb: Ingredience (kromě slaniny) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH. Po zvukovém signálu přidáme slaninu. Po upečení vyklopíme chleba z formy a necháme na mřížce v utěrce vychlad ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tvarohový chlebíček s rozinkami : Máslo, vejce, práškový a vanilkový cukr vymícháme do pěny. Přidáme citronovou šťávu, tvaroh, mouku smíchanou s práškem do pečiva a rozinky promíchané s 1 lžící mouky. Těsto dáme do nádoby v pekárničce ... …více»
|
![]() |
17. 12. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí chléb ze sodovky: Sůl rozetřeme s droždím, nasypeme na mouku, přidáme solamyl, propracujeme a přilijeme sodovku. Těsto kulaté jako na mazance necháme hodinu kynout. Pak jej vložíme do hodně vyhřáté trouby na pomoučený ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pšeničný chléb z chlebové mouky: Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny a poté sypké. Opatrně s droždím, nemělo by přijít do styku s tekutinou.
Chléb se peče v domácí pekárně na střední stupeň. Výsledek je díky kvalitě mouky …více» |
![]() |
29. 11. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Minichleby z pšeničných klíčků: Přísady připravte v čas, aby získaly pokojovou teplotu. Kvasnice smíchejte s cukrem. Přidejte ostatní přísady a dobře promíchejte. Vypracujte těsto a nechte jej kynout tak dlouho, až zdvojnásobí svůj ... …více»
|
![]() |
18. 11. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šája - kmínový chléb: Suroviny dáme do pícky na chleba a necháme umíchat a upéct.
... ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevný snídaňový chléb: Suroviny přidáváme do nádoby v pekárně podle pořadí v receptu.Sušené švestky nasekáme nahrubo.Na druhu músli nezáleží. Dáme jakékoliv oblíbené.
Švestky, músli a kokos můžeme přidat hned a nebo až po ... …více»
|
![]() |
17. 11. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý irský chléb: Troubu předehřejeme na 200 stupňů.
Povrch plechu poprášíme moukou.
Smícháme mouky, vločky, sůl, sodu a máslo. Pak přilijeme podmáslí a důkladně promícháme.
Pak prsty tvarujeme směs do bochníku, ale ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžový chleba: Uvařte rýži ve větším množství vody a nechte vychladnout.Do nádoby z pekárny vkládáme suroviny v pořadí napsaném v receptu.Místo vody z rýže můžeme použít mléko.Můžeme též přidat 2 - 3polévkové lžíce ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |