Použité suroviny receptu Ciabatta s olivami a česnekem:
300 ml vody
| 50 ml olivového láku
| 2 lžíce olivového oleje
| 3 lžičky soli Ciabata s olivami a česnekem
| 1 lžička cukru
| 500 g hladké mouky
| 4 ks nadrobno nakrájené stroužky česneku
| 1 lžička sušeného droždí
| hrstička nakrájených oliv
Postup přípravy receptu Ciabatta s olivami a česnekem:
Ingredience (kromě oliv) vložíme do pekárny v daném pořadí. Olivový lák můžeme vynechat a zvýšit množství vody na 350 ml. Zapneme program Zákadní (Normal, Basic) pekárny Eta (Vega, AFK, Clatronic), kůrka světlá. Po zvukovém signálu přidáme olivy. Upečenou ciabattu vyklopíme z formy a necháme v utěrce vychladnout.
Fotky receptu Ciabatta s olivami a česnekem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!