Vložil: | Berušinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Dědečkova smaženice:
600 g hub
| 2 cibule
| 2 stroužky česneku
| 4 vejce
| 1 dcl světlého piva 10 st.
| kmín
| sůl
| pepř
| sádlo
| pažitka
Postup přípravy receptu Dědečkova smaženice:
Směs různých hub (hřibovité, čirůvky, holubinky apod.) nakrájíme na kostičky, posypeme 1/2 lžičkou drceného kmínu, opepříme a krátce osmažíme na sádle spolu s krájenou cibulí. Přidáme česnek rozetřený se solí, podlijeme pivem a dusíme, až se z piva odpaří všechna tekutina. Nakonec vmícháme rozšlehaná vejce, která necháme za stálého míchání srazit. Při podávání posypeme každou porci čerstvě sekanou pažitkou.
Přeji dobrou chuť, moc dobré.
Fotky receptu Dědečkova smaženice:
Fotky vložil: Natural,hanina51,tvackova1,ALK,LENČA611,evulaS33