Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.06. 2025
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená hlíva

fotka Dušená hlíva
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dušená hlíva:

500 g hlívy ústřičné  | 3 jarní cibulky  | 1 stroužek česneku  | 100 ml smetany  | 100 ml suchého vína  | 2 lžíce zakysané smetany  |  olej  |  malou misku nasekané zelené petrželky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Dušená hlíva:

Houby a cibulku nakrájejte a restujte na oleji asi 5 minut (je lepší přidat kousek másla). Přidejte smetanu, víno, osolte, opepřete a přidejte prolisovaný česnek. Povařte až hlíva změkne, pak zjemněte zakysanou smetanou a nakonec vmíchejte nasekanou petrželku. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.


Fotky receptu Dušená hlíva:

Dušená hlíva
Dušená hlíva
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Dušená hlíva
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !