Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp s houbami

fotka Nákyp s houbami
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nákyp s houbami:

250 g hub  | 2 až 3 vejce  | 60 g másla  | 100 ml vody  | 2-3 polévkové lžíce nastrouhaného slaného sýra  |  pepř  |  sůl  | Omáčka:  | 20 g másla  | 1 polévková lžíce mouky  | 1 čajový šálek mléka  |  sůl

Postup přípravy receptu Nákyp s houbami:

Jemně nakrájené houby osolíme, opepříme a podusíme na másle. Podlijeme vodou a vaříme na mírném ohni. Mezitím si uděláme zásmažku na omáčku a rozmícháme ji v mléce, osolíme a za nepřetržitého míchání vaříme do zhoustnutí. Jakmile houby zcela změknou, odstavíme hrnec z ohně a vlijeme do něj omáčku. Přidáme rozšlehané vejce a nastrouhaný sýr. Zamícháme a přelijeme na namazaný pekáček. Pečeme ve vodní lázni do zhoustnutí nákypu.


Fotky receptu Nákyp s houbami:

Nákyp s houbami
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Nákyp s houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !