Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.04. 2025
Dnes má svátek Julius
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velkolepé řecké fazole

Velkolepé řecké fazole
29. 08. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Velkolepé řecké fazole: Namočit fazole do druhého dne do vody (nebo alespoň na 4 hodiny). Slít fazole, vložit je do hrnce a zalít je dostatečným množstvím studené vody. Přivést je do varu na prudkém ohni. Snížit teplotu a ... …více»

Dušené černé fazole se slaninou

Dušené černé fazole se slaninou
29. 08. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené černé fazole se slaninou: Fazole zalijte studenou vodou a nechte přes noc nabobtnat. Před přípravou sceďte, dejte do kastrolu a zalijte čerstvou vodou. Přiveďte do varu a vařte zprudka 10 minut. Sceďte. Předehřejte troubu. . ... …více»

Pikantní fazolový hrnec

Pikantní fazolový hrnec
29. 08. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní fazolový hrnec: Na oleji opečeme klobásu nakrájenou na kolečka. Přidáme cibuli na půl kolečka. Papriku na nudličky. Vyklopíme fazole, dochutíme solí, pepřem, chilli, kečupem, podlijeme trochou piva. Podáváme s chle . ... …více»

Hrachová kaše neboli Větrná Hůrka

Hrachová kaše neboli Větrná Hůrka
29. 08. 2008 Luštěninová jídla ++-_______
Příprava receptu Hrachová kaše neboli Větrná Hůrka: Dobře omytý a přebraný hrách namočíme přes noc. Ve stejné vodě ho druhý den uvaříme a potom prolisujeme. Z tuku a mouky usmažíme jíšku. Zalijeme ji mlékem, povaříme, osolíme a vmícháme prolisovaný h . ... …více»

Fazole rychle hotové pro milovníky pálivých jídel

Fazole rychle hotové pro milovníky pálivých jídel
29. 08. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole rychle hotové pro milovníky pálivých jídel: Papriku nakrájíme na proužky, česnek na drobné kousíčky, klobásku na tenké plátky. Rozehřejeme olej, přidáme papriku, chvíli restujeme, pak klobásku a nakonec přidáme česnek, jen lehce proženeme a h . ... …více»
 

Sojové kostky stroganov

Sojové kostky stroganov
28. 08. 2008 Luštěninová jídla ++++++____
Příprava receptu Sojové kostky stroganov: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přisypeme nabobtnalé kostky, pokapeme sojovou omáčkou, přidáme kečup a orestujeme. Přidáme i žampiony, na kostičky nakrájené okurky, opepříme, zalijeme smetanou a k ... …více»

Sojový hamburger či spíše karbanátek

Sojový hamburger či spíše karbanátek
28. 08. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Sojový hamburger či spíše karbanátek: Granulát přelijeme vřelým bujonem a necháme nabobtnat, pak scedíme, smícháme s polovinou cibule, utřeným česnekem, solí, bramborovou moučkou, sýrem a strouhankou a z promíchané hmoty utvoříme ploché k ... …více»

Pohanka pečená se sýrem

Pohanka pečená se sýrem
28. 08. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pohanka pečená se sýrem: Uvařenou a vypařenou pohanku promícháme se strouhaným sýrem, pokrájeným pórkem a posekanými bylinkami. Zapékací nádobu potřeme tukem, vysypeme sezamovým semínkem a strouhankou a pak do ní vložíme poha ... …více»

Fazolky na smetaně s koprem

Fazolky na smetaně s koprem
27. 08. 2008 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazolky na smetaně s koprem: Fazolové lusky nakrájíme na menší kousky a krátce povaříme v malém množství vody. Z másla a prosáté mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme ji vývarem z lusků, smetanou, rozšleháme a povaříme. Om ... …více»

Čočkové omeletky

Čočkové omeletky
27. 08. 2008 Luštěninová jídla +++++++___
Příprava receptu Čočkové omeletky: Důkladně ve vodě rozvaříme rýži. V druhém hrnci rozvaříme předem namočenou čočku na kaši. Obojí scedíme a promícháme. Dochutíme solí. Tvoříme placičky a smažíme na oleji. Podáváme s kyselými okurkamu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle