Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špenátová žemlovka

Špenátová žemlovka
21. 02. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátová žemlovka: Pečivo naložíme do mléka a naskládáme do pekáčku vymaštěného částí tuku. Zmrazený špenát vložíme na cibuli, kterou jsme předtím zpěnili na zbytku tuku, rozpustíme, osolíme a přidáme česnek a pepř. Pot ... …více»

Artyčoky po milánsku

Artyčoky po milánsku
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Artyčoky po milánsku: Artyčoky převázané nití uvaříme v lehce osolené, okyselené a oslazené vodě asi 20 minut. Ze lžíce másla a mouky připravíme bledou jíšku, rozředíme mlékem, ochutíme solí, muškátovým oříškem, promíchá ... …více»

Květák po kreolsku

Květák po kreolsku
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Květák po kreolsku: 1) Z květáku odstraníme listy a košťál. Květák pak vaříme 20 minut v osolené vodě doměkka. 2) Cibuli oloupeme a nadrobno pokrajíme. A přidáme prolisovaný česnek. 3) Rajčata spaříme, oloupeme a n ... …více»

Zapečená brokolice se žampiony

Zapečená brokolice se žampiony
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Zapečená brokolice se žampiony : Brokolici rozebereme na růžičky a chvílku povaříme. Nakrájené žampiony orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme najemno nakrájenou brokolici, osolíme a okmínujeme. Chvilku dusíme. Přendáme do pekáčku ... …více»

Patisonová směs na topinky nebo ke špagetám

Patisonová směs na topinky nebo ke špagetám
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Patisonová směs na topinky nebo ke špagetám: Na rozpáleném oleji orestujeme drcený česnek, přidáme 5 lžic ostrého kečupu a povaříme. Poté přidáme na kousky nakrájenou cibuli, posmažíme cca 5-8 minut, přidáme na kostky nakrájený patison, přidáme ... …více»
 

Lilkové lečo

Lilkové lečo
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Lilkové lečo: Cibuli nakrájenou na nudličky osmahneme na oleji, přidáme nakrájenou papriku, lilek, oloupaná rajčata a povaříme. Přidáme cukety nakrájené na plátky, drcený česnek, bobkový list, tymián, osolíme, ... ... …více»

Smažený patison bez vejce

Smažený patison bez vejce
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Smažený patison bez vejce: Patison oloupeme, očistíme a nakrájíme na kolečka, osolíme a nechápe pustit šťávu, kterou vymačkáme. Obalíme v hladké mouce a osmažíme z obou stran na oleji. Podáváme s bílým chlebem nebo bílým pečiv ... …více»

Květák v majonéze

Květák v majonéze
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Květák v majonéze: Květák vaříme 15 minut ve vodě s mlékem. Necháme okapat, zalijeme majonézou s citrónovou šťávou, solí, pepřem, postrouháme muškátovým oříškem a podáváme s hranolky nebo bramborami. ... ... …více»

Babiččiny plněné papriky na pátek

Babiččiny plněné papriky na pátek
21. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Babiččiny plněné papriky na pátek: Osmažíme na oleji nakrájenou cibulku, přidáme rýži, osmahneme ji, až zesklovatí, přidáme nakrájená rajčata a koření. Zamícháme a přidáme 4 hrnky vody. Necháme zavařit a odstavíme. Než se rýže vsákne p ... …více»

Slaný koláč s rajčaty

Slaný koláč s rajčaty
21. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Slaný koláč s rajčaty: Z mouky, tuku, soli a 3 polévkových lžic vody vypracujeme hladké těsto, které necháme asi půl hodiny odpočinout v ledničce. Mezitím si připravíme náplň - vejce rozešleháme se smetanou, podle chuti oso ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !